Kungsbacka Modul System

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Enskild firma som heter Kungsbacka Modul System. Det finns flera företag som liknar Kungsbacka Modul System i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kungsbacka Modul System är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-08 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1981-08-14 så har Kungsbacka Modul System varit registrerat och sedan 2005-09-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kungsbacka Modul System och det finns fler företag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Kungsbacka Modul System så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kungsbacka Modul System så kan ni göra det på .

Konsultverksamhet inom databranschen. framställning av data- program med objektorientering (modultänkande), konstruktion och tillverkning av byggnader med modultänkande samt programmering, byggnadskonstruktioner och produktion av byggnader.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Fröberg, Mats Evert som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kungsbacka Modul System har 610206-XXXX som sitt organisationsnummer.