Alafors "Training Stables"

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och Alafors "Training Stables" är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Alafors "Training Stables" är ett av dem. Statusen för Alafors "Training Stables" är att Bolaget är aktivt.

Alafors "Training Stables" är ett Enskild firma och skapades 1987-05-08. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Alafors "Training Stables" ska trivas.

Alafors "Training Stables" är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Träning av kapplöpningshästar (ej trav) och ridhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alafors "Training Stables" är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Alafors "Training Stables" och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Alafors "Training Stables" så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-21550.

.

De som är på något sätt har med Alafors "Training Stables" är Olsson, Annika som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Alafors "Training Stables" har 610404-XXXX som sitt organisationsnummer.