Mariedals Måleri & Fastighets service

Hallands län

Information

Mariedals Måleri & Fastighets service är ett företag som finns i Kungsbacka. I Mariedals Måleri & Fastighets service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandell, Mats Anders som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mariedals Måleri & Fastighets service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mariedals Måleri & Fastighets service på telefon 0302-18688.

Traditionellt byggnadsmåleri.

Idag är Mariedals Måleri & Fastighets service av bolagstypen Enskild firma.

Mariedals Måleri & Fastighets service är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mariedals Måleri & Fastighets service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Mariedals Måleri & Fastighets service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mariedals Måleri & Fastighets service så är det följande:

Mariedals Måleri & Fastighets service har 610912-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.