Webbutiken, Michael Cassaras

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och Webbutiken, Michael Cassaras är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Webbutiken, Michael Cassaras är ett av dem. Statusen för Webbutiken, Michael Cassaras är att Bolaget är aktivt.

Webbutiken, Michael Cassaras är ett Enskild firma och skapades 2002-10-19. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Webbutiken, Michael Cassaras ska trivas.

Webbutiken, Michael Cassaras är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av varor och tjänster på internet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Webbutiken, Michael Cassaras är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26.

Idag är Webbutiken, Michael Cassaras och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Webbutiken, Michael Cassaras så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7775995.

.

De som är på något sätt har med Webbutiken, Michael Cassaras är Cassaras, Michael Manolis K som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Webbutiken, Michael Cassaras har 610916-XXXX som sitt organisationsnummer.