Rosas Islandshästar

Hallands län

Information

611120-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rosas Islandshästar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rosas Islandshästar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Rosas Islandshästar finns i.

Rosas Islandshästar har varit registrerat sedan 2002-04-18 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rosas Islandshästar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-04-09.

Rosas Islandshästar är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Rosas Islandshästar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rosas Islandshästar så kan ni göra det på telefon genom 0340-652460 eller genom brev på följande adress:

Turridning, ridskola, ridläger samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rosas Islandshästar och det är Handin, Ros-Marie som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,