Sjödins Plåt och Rörservice

Hallands län

Information

620316-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sjödins Plåt och Rörservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjödins Plåt och Rörservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Sjödins Plåt och Rörservice finns i.

Sjödins Plåt och Rörservice har varit registrerat sedan 1988-02-15 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjödins Plåt och Rörservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sjödins Plåt och Rörservice är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Sjödins Plåt och Rörservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sjödins Plåt och Rörservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Plåt och rörservice ev tillverkning och försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjödins Plåt och Rörservice och det är Sjödin, Peter Ingemar som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,