T. Herrmann-Open Space Consulting

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och T. Herrmann-Open Space Consulting är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och T. Herrmann-Open Space Consulting är ett av dem. Statusen för T. Herrmann-Open Space Consulting är att Bolaget är aktivt.

T. Herrmann-Open Space Consulting är ett Enskild firma och skapades 1999-10-26. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som T. Herrmann-Open Space Consulting ska trivas.

T. Herrmann-Open Space Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Organisationskonsult- konferenshandledning. Utifrån "Open Space Technology" metoden bedriva verksamhets- och organisationsutveckling. Skapa kvalitativa möten för utveckling och nätverksbyggande. Den unika strukturen och miljön ger förutsättningar för helhetssyn, delaktighet och dialog.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Herrmann-Open Space Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är T. Herrmann-Open Space Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med T. Herrmann-Open Space Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7751338.

.

De som är på något sätt har med T. Herrmann-Open Space Consulting är Herrmann, Thomas Arthur som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

T. Herrmann-Open Space Consulting har 621203-XXXX som sitt organisationsnummer.