Solryds Allservice

Hallands län

Information

Solryds Allservice hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Solryds Allservice finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Solryds Allservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Solryds Allservice har haft sedan 2005-08-01. Solryds Allservice har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Solryds Allservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-9341650.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Solryds Allservice har idag 630706-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Solryds Allservice

Transporter, bygg och därmed förenlig verksamhet.

I Solryds Allservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindskog, Kjell Ingvar Peter som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .