Crusonia ekonomikonsult

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och Crusonia ekonomikonsult är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Crusonia ekonomikonsult är ett av dem. Statusen för Crusonia ekonomikonsult är att Bolaget är aktivt.

Crusonia ekonomikonsult är ett Enskild firma och skapades 1999-05-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Crusonia ekonomikonsult ska trivas.

Crusonia ekonomikonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ekonomisk konsultation, utbildning samt värdepappershandel. Biodling och livsmedelshandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Crusonia ekonomikonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Crusonia ekonomikonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Crusonia ekonomikonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-933464.

.

De som är på något sätt har med Crusonia ekonomikonsult är Andersson, Hans Göran som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Crusonia ekonomikonsult har 631029-XXXX som sitt organisationsnummer.