INYORFACE MEDIAS

Hallands län

Information

INYORFACE MEDIAS hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där INYORFACE MEDIAS finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. INYORFACE MEDIAS tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket INYORFACE MEDIAS har haft sedan 2008-07-17. INYORFACE MEDIAS har funnits sedan och 2008-08-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till INYORFACE MEDIAS så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7759351.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

INYORFACE MEDIAS har idag 640922-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för INYORFACE MEDIAS

Multimedia produktion som till exempel speakerjobb, webbsajter och desktop publishing. Konsultverksamhet med inriktning på data, audio och video. Handel av data, audio och video, hårdvaror och mjukvaror.

I INYORFACE MEDIAS så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Florentine, Jean-Michel Maurice som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .