Sander Stockman Bil & Service

Hallands län

Information

Sander Stockman Bil & Service hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Sander Stockman Bil & Service finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sander Stockman Bil & Service tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Sander Stockman Bil & Service har haft sedan 2000-02-29. Sander Stockman Bil & Service har funnits sedan och 2000-02-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sander Stockman Bil & Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-38486.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Sander Stockman Bil & Service har idag 640922-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sander Stockman Bil & Service

Bilverkstad, reparation av bilar, maskiner och lastbilar.

I Sander Stockman Bil & Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stockman, Sander Lennart som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Kerwin, Andrea som är född 1968 och har titeln Prokurist, .