CG Livsbalans

Hallands län

Information

CG Livsbalans hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där CG Livsbalans finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. CG Livsbalans tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket CG Livsbalans har haft sedan 1995-01-01. CG Livsbalans har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till CG Livsbalans så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-38760.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

CG Livsbalans har idag 650318-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för CG Livsbalans

Försäljning av hälsoprodukter och rengöringsmedel. Massage och Behandlingar. Coachning av människor. Färg och stil konsultationer. Försäljning av kosmetik och smycken. Sång- och musikuppträdande.

I CG Livsbalans så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gullberg, Eva Carina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .