Mats Bosson Racing & Mek.

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungsbacka och Mats Bosson Racing & Mek. är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mats Bosson Racing & Mek. är ett av dem. Statusen för Mats Bosson Racing & Mek. är att Bolaget är aktivt.

Mats Bosson Racing & Mek. är ett Enskild firma och skapades 1990-11-09. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mats Bosson Racing & Mek. ska trivas.

Mats Bosson Racing & Mek. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Racingverksamhet + försäljning och mekanisk verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Bosson Racing & Mek. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Mats Bosson Racing & Mek. och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Mats Bosson Racing & Mek. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Mats Bosson Racing & Mek. är Bosson, Mats Johan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mats Bosson Racing & Mek. har 660128-XXXX som sitt organisationsnummer.