Åsa Försäljning & Trading

Hallands län

Information

Åsa Försäljning & Trading hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Åsa Försäljning & Trading finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Åsa Försäljning & Trading tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Åsa Försäljning & Trading har haft sedan 2005-09-22. Åsa Försäljning & Trading har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Åsa Försäljning & Trading så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0340-656496.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Åsa Försäljning & Trading har idag 660223-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Åsa Försäljning & Trading

Försäljning av konfektion, reklamprodukter såsom presentartiklar. utbildning och rådgivning inom försäljning samt därmed förenlig verksamhet.

I Åsa Försäljning & Trading så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Peter Thomas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .