Communication Art Techniques Production, CAT

Hallands län

Information

660823-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Communication Art Techniques Production, CAT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Communication Art Techniques Production, CAT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Communication Art Techniques Production, CAT finns i.

Communication Art Techniques Production, CAT har varit registrerat sedan 2003-01-21 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Communication Art Techniques Production, CAT så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Communication Art Techniques Production, CAT är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Communication Art Techniques Production, CAT är följande:

Vill ni komma i kontakt med Communication Art Techniques Production, CAT så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Digital bildhantering, webdesign, grafisk design, formgivning av trycksaker, företagsprofilering, fotografering, informationsproduktion, informationsteknik. Mediabranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Communication Art Techniques Production, CAT och det är Ekwall, Lena Margareta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,