Fresh up, Linda Fyrberg

Hallands län

Information

670118-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fresh up, Linda Fyrberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fresh up, Linda Fyrberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Fresh up, Linda Fyrberg finns i.

Fresh up, Linda Fyrberg har varit registrerat sedan 2007-08-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fresh up, Linda Fyrberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

Fresh up, Linda Fyrberg är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Fresh up, Linda Fyrberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fresh up, Linda Fyrberg så kan ni göra det på telefon genom 0300-540609 eller genom brev på följande adress:

Friskvård. Massage, kinesiologi, energimagnetmassage. Behandling av människor och hästar. Föreläser om produkter för förebyggande friskvård. Försäljning av friskvårdsprodukter såsom magnetsulor, sovsystem, magnetrullar, magnethalsband armband och därmed förenligt.

Det finns olika personer som har en koppling med Fresh up, Linda Fyrberg och det är Fyrberg, Linda Ann-Sofi som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,