Anne's Rena Rum

Hallands län

Information

Anne's Rena Rum hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Anne's Rena Rum finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Anne's Rena Rum tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Anne's Rena Rum har haft sedan 2006-08-24. Anne's Rena Rum har funnits sedan och 2006-08-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anne's Rena Rum så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-2322078.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Anne's Rena Rum har idag 670710-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Anne's Rena Rum

Noggrann och effektiv städhjälp av privatpersoners hem och företagskontor. Även tilläggstjänster som strykning, servering vid mindre tillställningar och viss blom- och trädgårdsskötsel.

I Anne's Rena Rum så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjölund, Anne Janet som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .