Nätverk och Media Design i Kungsbacka

Hallands län

Information

Nätverk och Media Design i Kungsbacka är ett företag som finns i Kungsbacka. I Nätverk och Media Design i Kungsbacka finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wihlander, Krister John som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nätverk och Media Design i Kungsbacka så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nätverk och Media Design i Kungsbacka på telefon 031-930720.

Försäljning av tjänster inom data, internet, nätverk

Idag är Nätverk och Media Design i Kungsbacka av bolagstypen Enskild firma.

Nätverk och Media Design i Kungsbacka är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nätverk och Media Design i Kungsbacka innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-15 och Nätverk och Media Design i Kungsbacka är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nätverk och Media Design i Kungsbacka så är det följande:

Nätverk och Media Design i Kungsbacka har 680511-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.