Gary Forsbergs Elektriska

Hallands län

Information

Gary Forsbergs Elektriska hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Gary Forsbergs Elektriska finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Gary Forsbergs Elektriska tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Gary Forsbergs Elektriska har haft sedan 2007-06-21. Gary Forsbergs Elektriska har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gary Forsbergs Elektriska så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-3410660.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Gary Forsbergs Elektriska har idag 680824-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gary Forsbergs Elektriska

Elinstallation, elservice, försäljning elmaterial.

I Gary Forsbergs Elektriska så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Gary Roger som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .