Net-IT Consulting i Kungsbacka

Hallands län

Information

Net-IT Consulting i Kungsbacka är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Net-IT Consulting i Kungsbacka finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Net-IT Consulting i Kungsbacka som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-02-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Net-IT Consulting i Kungsbacka så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungsbacka arbetar för att företag som Net-IT Consulting i Kungsbacka ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Net-IT Consulting i Kungsbacka. Det finns flera företag i Hallands län.

Datakonsultation och service med inriktning mot mindre och medelstora företag i Kungsbacka, Göteborg och Varberg. Service av nätverk, arbetsstationer och servrar. Installation av programvaror, operativsystem på arbetsstationer och servrar. Felsökning, nyinstallation och konfigurering av nätverk, arbetsstationer och servrar.

Firmatecknare för Net-IT Consulting i Kungsbacka är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Net-IT Consulting i Kungsbacka och det är följande personer, Norgren, Bengt Michael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Net-IT Consulting i Kungsbacka är 700112-XXXX.