Mattias Entreprenad

Hallands län

Information

701130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mattias Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mattias Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Mattias Entreprenad finns i.

Mattias Entreprenad har varit registrerat sedan 1991-01-17 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mattias Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Mattias Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Mattias Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mattias Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-7207831 eller genom brev på följande adress:

Gräv och planeringsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Mattias Entreprenad och det är Andersson, Anders Mattias som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,