mindful garden

Hallands län

Information

710224-XXXX är organisationsnummer för bolaget mindful garden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som mindful garden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som mindful garden finns i.

mindful garden har varit registrerat sedan 2006-03-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för mindful garden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

mindful garden är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för mindful garden är följande:

Vill ni komma i kontakt med mindful garden så kan ni göra det på telefon genom 070-9170255 eller genom brev på följande adress:

Levererar en skräddarsydd, estetisk, genomtänkt och funktionell lösning för trädgård, bostadsområde samt utställningar beträffande färg, form, växt- och materialval, skötsel, anläggning, beskärning, plantering, växt-och materialinköp funktion och estetik utifrån kundens önskemål och platsens förutsättningar. Dessutom hålls kurser inom trädgård.

Det finns olika personer som har en koppling med mindful garden och det är Huber, Sara Lou Madeleine som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,