M. Davidssons Rör & VVS

Hallands län

Information

710508-XXXX är organisationsnummer för bolaget M. Davidssons Rör & VVS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M. Davidssons Rör & VVS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som M. Davidssons Rör & VVS finns i.

M. Davidssons Rör & VVS har varit registrerat sedan 2006-04-19 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för M. Davidssons Rör & VVS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

M. Davidssons Rör & VVS är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för M. Davidssons Rör & VVS är följande:

Vill ni komma i kontakt med M. Davidssons Rör & VVS så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Allt inom rör och VVS. Handel med rör och VVS-produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med M. Davidssons Rör & VVS och det är Davidsson, Hans Sune Mickael som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,