Westlunds byggkonsult

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Enskild firma som heter Westlunds byggkonsult. Det finns flera verksamheter som liknar Westlunds byggkonsult i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Westlunds byggkonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-22 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2007-02-01 så har Westlunds byggkonsult varit registrerat och sedan 2007-03-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Westlunds byggkonsult och det finns fler verksamheter som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Westlunds byggkonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Westlunds byggkonsult så kan ni göra det på 0300-38034.

Byggrådgivning, entreprenadbesiktning och kvalitetsuppdrag där jag säljer mina tjänster för att tillgodose gällande regler som krävs inom byggområdet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Westlund, Alf Morgan som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Westlunds byggkonsult har 711206-XXXX som sitt organisationsnummer.