Vallda Tennishall ekon.förening

Hallands län

Information

Vallda Tennishall ekon.förening är ett företag som finns i Kungsbacka. I Vallda Tennishall ekon.förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ask, Karl Linus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodd, Sven Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlén, Ulf Magnus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Kristoffer Håkan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Bo-Erik Ingemar som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Bo Gert Sven som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotSylvan, Bernt-Göran Lennart som är född 1964 och har titeln Suppleant, Tångefjord, Rune Mattias som är född 1978 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vallda Tennishall ekon.förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vallda Tennishall ekon.förening på telefon 0300-20000.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och till medlemmarna uthyra en tennishall samt driva denna på ett för medlemmarna ändamålsenligt sätt.

Idag är Vallda Tennishall ekon.förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Vallda Tennishall ekon.förening är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vallda Tennishall ekon.förening innehar ej F-skattsedel och Vallda Tennishall ekon.förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vallda Tennishall ekon.förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Grankvist, Kristoffer Håkan

Vallda Tennishall ekon.förening har 716408-3219 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.