Enens Båtägares Ekonomiska Förening

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Enens Båtägares Ekonomiska Förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Ekonomisk förening. Enens Båtägares Ekonomiska Förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Enens Båtägares Ekonomiska Förening är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 716442-2250.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0300-64820.

Enens Båtägares Ekonomiska Förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Enens Båtägares Ekonomiska Förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Bengtsson, Rolf Erik som är född 1938 och har titeln Suppleant , Daal, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Suppleant . Danielsson, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant . Mattiasson, Lennart Arne som är född 1951 och har titeln Suppleant . Persson, Jarl Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska och båtsportsliga intressen genom att underhålla och förvalta denna hamn, benämd Enens Hamn, i vilken båtplatserna och föreningens lokal uthyres till medlemmarna, samt annan därmed förenlig verksamhet.