FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik

Hallands län

Information

FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Ann Jessica som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik på telefon .

Sjukgymnastik, massage och konsulttjänster inom ergonomi, friskvård och arbetsmiljö.

Idag är FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik av bolagstypen Enskild firma.

FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik innehar ej F-skattsedel och FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik så är det följande:

FAS-Friskvård, Arbetsmiljö & Sjukgymnastik har 720726-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.