Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening

Hallands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Kungsbacka och Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1919-08-20. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening ska trivas.

Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen, som utgör en kooperativ sammanslutning av konsumenter i Frillesås med omnejd, har till ändamål att främja sina medlemmars hushållning genom att i samverkan med Kooperativa förbundet anskaffa och åt medlemmarna mot kontant betalning tillhandahålla sunda och oförfalskade livsmedel och andra förbrukningsartiklar. Föreningen äger dock tillhandahålla medlemmarna produktionsvaror på andra betalningsvillkor än ovan sagts.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-650360.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Gunnarsson, Alf Rune Gunnar -Söder, Larry Inge Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening är Gunnarsson, Alf Rune Gunnar som är född 1952 och har titeln Extern VD, Flysjö, Malin Maria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Jan-Christer Allan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Obin, Leif Thure Wilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Söder, Larry Inge som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerberg, Carl Martin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Berit Annette som är född 1955 och har titeln Suppleant, Norberg, Rune Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, .

Konsumentföreningen Frillesås ekonomisk förening har 749400-0255 som sitt organisationsnummer.