Lekotechs Förskola ek. för.

Hallands län

Information

Lekotechs Förskola ek. för. är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Lekotechs Förskola ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abrahamsson, Elin Beatrice som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Agnes Kristina som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, White, John Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Ingrid Petra Kristina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wittboldt, Claes Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Anders Erik Wilhelm som är född 1970 och har titeln SuppleantWittboldt, Susanna Chatarina som är född 1974 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lekotechs Förskola ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lekotechs Förskola ek. för. på telefon 031-936812.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmmarnas ekonomiska intressen gemom att driva en föräldrakooperativ förskola för medlemmarnas barn.

Idag är Lekotechs Förskola ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Lekotechs Förskola ek. för. är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lekotechs Förskola ek. för. innehar ej F-skattsedel och Lekotechs Förskola ek. för. är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lekotechs Förskola ek. för. så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Lekotechs Förskola ek. för. har 769604-5637 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.