Bostadsrättsföreningen Galjonsvägen 1

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Galjonsvägen 1 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Kungsbacka så är Bostadsrättsföreningen Galjonsvägen 1 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2002-10-22 så skapades Bostadsrättsföreningen Galjonsvägen 1 och företaget är har ej F-skattsedel.

769608-8827 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Galjonsvägen 1 och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Galjonsvägen 1 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Galjonsvägen 1 är Brynå, Arnhild Claire Birgitta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Brynå, Sune Elam som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilläng, Thomas Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Greta Alice Linnéa som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, .