Kungsbacka Ridlekis

Hallands län

Information

780312-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kungsbacka Ridlekis. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungsbacka Ridlekis är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Kungsbacka Ridlekis finns i.

Kungsbacka Ridlekis har varit registrerat sedan 2007-09-19 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-08-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungsbacka Ridlekis så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-08-07.

Kungsbacka Ridlekis är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Kungsbacka Ridlekis är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kungsbacka Ridlekis så kan ni göra det på telefon genom 0300-39911 eller genom brev på följande adress:

Ridverksamhet, försäljning av hästvårdsprodukter och djurvårds- produkter som övriga produkter som används till hästar såsom sadlar, träns, grimmor, spön, täcken, kosttillskott och foder. Utbildning såsom ridlekis med hästkunskap och ridning även föreläsningar inom häst och djur. Turridning samt uthyrning av häst. Evenemang såsom ponnyridning vid kalas eller andra högtider eller speciella tillfällen. Ordna "happenings" vid barnkalas möhippor, fester osv.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungsbacka Ridlekis och det är Tomé, Maria Isabel som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,