MG Service i Frillesås

Hallands län

Information

MG Service i Frillesås hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där MG Service i Frillesås finns. I Kungsbacka så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. MG Service i Frillesås tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket MG Service i Frillesås har haft sedan 2006-05-17. MG Service i Frillesås har funnits sedan och 2003-01-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MG Service i Frillesås så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-654311.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

MG Service i Frillesås har idag 820626-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MG Service i Frillesås

Produktion av skog på rot, leveransvirke i egen regi samt på uppdrag. Entreprenadverksamhet inom mark- byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

I MG Service i Frillesås så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Leif Gunnar Morgan som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .