Magnus Trommestad Byggservice

Hallands län

Information

880327-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Magnus Trommestad Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnus Trommestad Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsbacka som är den kommunen som Magnus Trommestad Byggservice finns i.

Magnus Trommestad Byggservice har varit registrerat sedan 2007-10-05 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnus Trommestad Byggservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Magnus Trommestad Byggservice är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Magnus Trommestad Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnus Trommestad Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 0300-540738 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Magnus Trommestad Byggservice och det är Trommestad, Kjell Magnus som är född 1988 och har titeln Innehavare av enskild firma,