Kommanditbolaget Särö Plåt

Hallands län

Information

916440-5277 är organisationsnummer för bolaget Kommanditbolaget Särö Plåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget Särö Plåt är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kungsbacka som är den kommunen som Kommanditbolaget Särö Plåt finns i.

Kommanditbolaget Särö Plåt har varit registrerat sedan 2000-11-30 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget Särö Plåt så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kommanditbolaget Särö Plåt är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget Särö Plåt är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Särö Plåt så kan ni göra det på telefon genom 031-936455 eller genom brev på följande adress:
Tubackav. 66, 429 44, Särö

Plåtslageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget Särö Plåt och det är Praetorius, Kent Filip Valdemar som är född 1937 och har titeln Komplementär, Billson, Linda Anita som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Praetorius, Gunnel Carita som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare,