Svensk Vattenbiologi Handelsbolag

Hallands län

Information

Svensk Vattenbiologi Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Svensk Vattenbiologi Handelsbolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Svensk Vattenbiologi Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Svensk Vattenbiologi Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Svensk Vattenbiologi Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Vattenbiologi Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Håkulla 9123, 439 91, Onsala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-61868.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Svensk Vattenbiologi Handelsbolag har idag 916553-6534 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Svensk Vattenbiologi Handelsbolag

Vattenundersökningar, främst biologiska och framför allt av sammanställnings- och utredningskaraktär. Forskning, undervisning faktaartiklar i böcker och tidskrifter m m.

I Svensk Vattenbiologi Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Oscarsson, Hans Göran som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Oscarsson, Pia Gunnel som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .