Landship Kommanditbolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Kommanditbolag som heter Landship Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Landship Kommanditbolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1987-10-01 så har Landship Kommanditbolag varit registrerat. Idag är Landship Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Landship Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mimerg. 3, 417 64, Göteborg. Vi ni istället prata med Landship Kommanditbolag så kan ni göra det på .

Äga och förvalta fast egendom, driva handel med värdepapper, leasing av kontors- och lagerutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Indus Modul Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Indus Förvaltnings Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av komplementären. .

Landship Kommanditbolag har 916553-8225 som sitt organisationsnummer.