LRB Redovisningstjänst Handelsbolag

Hallands län

Information

LRB Redovisningstjänst Handelsbolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I LRB Redovisningstjänst Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergenwall, Lena Elisabet som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Bergenwall, Rune Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med LRB Redovisningstjänst Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LRB Redovisningstjänst Handelsbolag på telefon 0300-20889.

Bokföring samt därmed förenlig verksamhet

Idag är LRB Redovisningstjänst Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

LRB Redovisningstjänst Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LRB Redovisningstjänst Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och LRB Redovisningstjänst Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LRB Redovisningstjänst Handelsbolag så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

LRB Redovisningstjänst Handelsbolag har 916625-3196 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.