Mistral Adriatic Charter Handelsbolag

Hallands län

Information

916821-6183 är organisationsnummer för verksamheten Mistral Adriatic Charter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mistral Adriatic Charter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungsbacka som är den kommunen som Mistral Adriatic Charter Handelsbolag finns i.

Mistral Adriatic Charter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-10-05 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mistral Adriatic Charter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mistral Adriatic Charter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Mistral Adriatic Charter Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Mistral Adriatic Charter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Roseng. 54, 434 43, Kungsbacka

Handel med kontorsmaterial, kopiatorer, förbrukningsmaterial dvs toner, reservdelar till kopieringsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Mistral Adriatic Charter Handelsbolag och det är Sladic, Daniel Hans Ivan som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Sladic, Nikica som är född 1949 och har titeln Bolagsman,