Teknisk Allservice Handelsbolag

Hallands län

Information

Teknisk Allservice Handelsbolag är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Teknisk Allservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kruse, Gun Britt-Marie som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Kruse, Jan-Olof Heimer som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Teknisk Allservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Teknisk Allservice Handelsbolag på telefon .

Reparation, underhåll och installation av medicinska och tekniska apparater och därmed förenlig verksamhet samt städ- ning.

Idag är Teknisk Allservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Teknisk Allservice Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Teknisk Allservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Teknisk Allservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Teknisk Allservice Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Teknisk Allservice Handelsbolag har 916822-0227 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.