Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag

Hallands län

Information

Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Kommanditbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Förlandav. 201, 439 75, Fjärås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7985841.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag har idag 916822-4716 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag

Byggnadsarbete, fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

I Skårs Bygg & Fastighetsservice Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skyllerström, Kent Ingemar som är född 1949 och har titeln Komplementär, Skyllerström, Eva Gunilla Anita som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .