Handelsbolaget Fjärås Byggservice

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Handelsbolag som heter Handelsbolaget Fjärås Byggservice. Det finns flera verksamheter som liknar Handelsbolaget Fjärås Byggservice i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Handelsbolaget Fjärås Byggservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1973-11-26 så har Handelsbolaget Fjärås Byggservice varit registrerat och sedan 1974-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Handelsbolaget Fjärås Byggservice och det finns fler verksamheter som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Fjärås Byggservice så kan man gör det genom att posta ett brev till Tom 1591, 439 74, Fjärås. Vi ni istället prata med Handelsbolaget Fjärås Byggservice så kan ni göra det på .

Bygg- grus- och entreprenadrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Erling Daniel som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Olsson, Inger Louise som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Handelsbolaget Fjärås Byggservice har 949400-1630 som sitt organisationsnummer.