Le Village Kommanditbolag

Hallands län

Information

969615-2736 är organisationsnummer för bolaget Le Village Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Le Village Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Kungsbacka som är den kommunen som Le Village Kommanditbolag finns i.

Le Village Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-11-09 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Le Village Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Le Village Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för Le Village Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Le Village Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-167237 eller genom brev på följande adress:
Järnmalmsg. 3, 417 07, Göteborg

Bolaget skall bedriva vinkällare och lokaluthyrningsverksamhet, antikhandel och restaurangverksamhet samt konsultering inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Le Village Kommanditbolag och det är Nawicum Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Metallcenter i Kungälv Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,