A-Team's Bilverkstad Handelsbolag

Hallands län

Information

969615-6174 är organisationsnummer för företaget A-Team's Bilverkstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A-Team's Bilverkstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kungsbacka som är den kommunen som A-Team's Bilverkstad Handelsbolag finns i.

A-Team's Bilverkstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-06-08 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för A-Team's Bilverkstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

A-Team's Bilverkstad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är .

Firmatecknare för A-Team's Bilverkstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Robert Sten Olof Andersson.

Vill ni komma i kontakt med A-Team's Bilverkstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-912081 eller genom brev på följande adress:
Bolshedens Industriv. 24, 427 50, Billdal

Fordonsverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med A-Team's Bilverkstad Handelsbolag och det är Andersson, Christer Bertil som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Andersson, Robert Sten Olof som är född 1967 och har titeln Bolagsman,