Vargagården Kommanditbolag

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Kommanditbolag som heter Vargagården Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Vargagården Kommanditbolag i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Vargagården Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1995-09-11 så har Vargagården Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Vargagården Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Vargagården Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Vargagården Kommanditbolag så kan ni göra det på .

Äga och förvalta fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Holmabacken Fastigheter Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Aloc Förvaltnings AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Larsson, Philip Stefan som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, Larsson, Philip Stefan som är född 1967 och har titeln Prokurist, .

Firman tecknas av komplementären. .

Vargagården Kommanditbolag har 969617-8012 som sitt organisationsnummer.