Cek-Furor Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungsbacka och Cek-Furor Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cek-Furor Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Cek-Furor Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Cek-Furor Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-05-06. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cek-Furor Handelsbolag ska trivas.

Cek-Furor Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med livsmedel, fordon, byggmaskiner, radio TV och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cek-Furor Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Cek-Furor Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Cek-Furor Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-61654.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Cek-Furor Handelsbolag är Nilsson, Claes Anders Emil som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Eva-Karin som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Cek-Furor Handelsbolag har 969638-6623 som sitt organisationsnummer.