Environment Trading C.R Handelsbolag

Hallands län

Information

Environment Trading C.R Handelsbolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Environment Trading C.R Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kristiansson, Bo Anders som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Rasmusson, Siv Kristina Erika som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Environment Trading C.R Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Environment Trading C.R Handelsbolag på telefon 031-936874.

Bolaget skall bedriva handel med ytbehandlingsmaterial avseende hus, bilar och båtar samt även bedriva konsultationer inom samma område och därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Environment Trading C.R Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Environment Trading C.R Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Environment Trading C.R Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Environment Trading C.R Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Environment Trading C.R Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Environment Trading C.R Handelsbolag har 969641-9176 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.