A M Fastighetsservice Handelsbolag

Hallands län

Information

A M Fastighetsservice Handelsbolag är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I A M Fastighetsservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ottenfelt, Anne Katarina som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Ottenfelt, Uno Magnus som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med A M Fastighetsservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå A M Fastighetsservice Handelsbolag på telefon 031-991886.

Måleri och fastighetsservice.

Idag är A M Fastighetsservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

A M Fastighetsservice Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

A M Fastighetsservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och A M Fastighetsservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A M Fastighetsservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

A M Fastighetsservice Handelsbolag har 969642-1636 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.