MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Kungsbacka och MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1998-11-03. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag ska trivas.

MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25. I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Managementkonsult, utbildningsverksamhet, ny- och renoverings-byggnation och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25.

Idag är MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-71877.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag är Hansson, Inga-Lill Marita som är född 1963 och har titeln Komplementär, Hansson, Mats Göran som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, .

MM Växtkraftkonsult Kommanditbolag har 969642-3319 som sitt organisationsnummer.