Herostratos Handelsbolag

Hallands län

Information

Herostratos Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Herostratos Handelsbolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Herostratos Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Herostratos Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Herostratos Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 7C, 434 30, Kungsbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Herostratos Handelsbolag har idag 969642-4556 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Herostratos Handelsbolag

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av konsulttjänster avseende administration samt idka handel och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Herostratos Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlström, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Dahlström, Gunilla som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .