Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag

Hallands län

Information

Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag finns. I Kungsbacka så finns det många olika Kommanditbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag har haft sedan 2000-11-06. Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag har funnits sedan och 2000-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-20775.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag har idag 969656-1035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag

Konstsmide, svetsningsarbeten, konsthantverk inom den keramiska branschen.

I Solbacken Konstsmedja Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mendes Filho, Joao Fernando som är född 1964 och har titeln Komplementär, Hansen, Anna Sofi som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, .